Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας “STREET TALES” Έκθεση Φωτογραφίας στην Photovision 2024 (part #1)

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας “STREET TALES” Έκθεση Φωτογραφίας στην Photovision 2024

 Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας “STREET TALES”

Έκθεση Φωτογραφίας στην Photovision 2024
Διοργάνωση: Greek Instagramers Events
Προθεσμία υποβολής: 14/3/2024, ώρα 23:59
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
 
📢Η ομάδα Greek Instagramers Events προσκαλεί τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες στον ανοιχτό διαγωνισμό με θέμα “STREET TALES”. Οι νικητές θα συμμετέχουν επώνυμα σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στην PHOTOVISION 2024, την μεγαλύτερη έκθεση για την φωτογραφία και τις εφαρμογές της και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).
 
ℹ Διαβάστε οδηγίες και όρους συμμετοχής στο link: tinyurl.com/gre-stt
 
📷Θέμα: Η φωτογραφία δρόμου έχει μεγάλο εύρος. Είναι μια μορφή φωτογραφίας που αποτυπώνει την καθημερινή ζωή στους δρόμους, με στόχο την αυθόρμητη και ειλικρινή καταγραφή στιγμών, συχνά με άγνωστους ως πρωταγωνιστές, δημιουργώντας μια αφήγηση για την κοινωνία και τον κόσμο γύρω μας.
 
Αναζητούμε ενδιαφέρουσες συνθέσεις με δημιουργική προσέγγιση, με πρωταγωνιστή τον ανθρώπινο παράγοντα, τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων στον δημόσιο χώρο, στιγμές αναπάντεχης ομορφιάς ή δραματικής αλλαγής. Εικόνες που αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της στιγμής και μεταδίδουν μια ιστορία. Το κλειδί στην φωτογραφία δρόμου είναι η παρατήρηση, η ευαισθησία στις λεπτομέρειες και η ικανότητα αντίληψης της ομορφιάς και της αυθεντικότητας σε καθημερινές καταστάσεις.
 
Δώστε έμφαση στην οπτική αφήγηση. Πειραματιστείτε με κάδρα, γωνίες, γραμμές, φωτισμό, για να δημιουργήσετε δυναμικές και ενδιαφέρουσες εικόνες. Να θυμάστε ότι φωτογραφίζετε ανθρώπους. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και αποφύγετε λήψεις που θίγουν ή εκθέτουν.
 
Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι νέες ή παλιές από το αρχείο σας και θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στους όρους συμμετοχής. Καλή Επιτυχία!!!
 
✳Οι Greek Instagramers Events και οι δράσεις τους, όπως το Project STREET TALES, δεν επιχορηγούνται, δεν υποστηρίζονται, δεν διεξάγονται από το Instagram ή το Facebook, ούτε σχετίζονται με αυτές τις εταιρίες, με οποιονδήποτε τρόπο.
 
Χορηγοί: GRAPHICON - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, IRIS COLOR


Διαγωνισμός Φωτογραφίας “STREET TALES” 2024


Διαβάστε επίσης:
----------------------
►Διάφορα περασμένα "Προσεχώς"
►Διάφορα Photography Project των Greek Instagramers Events (gr_events works)



Μαρία Παρασκευοπούλου (mariaparask29_photography)

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Copyright © ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ. Designed by OddThemes