ΠΡΟΣΕΧΩΣ! 📷Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας Δρόμου “STREET TALES” στην Photovision 2024 (part #2)

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας Δρόμου “STREET TALES”

 

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας Δρόμου
“STREET TALES”
 
 Η ομάδα Greek Instagramers Events παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας δρόμου με τίτλο "Street Tales", στην 15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo, την μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Η έκθεση διεξάγεται από 5-7 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).
 
 Οι φωτογραφίες που συνθέτουν την έκθεση "Street Tales" ξεδιπλώνουν ιστορίες καθημερινότητας, τυχαίων συναντήσεων και ασύλληπτων στιγμών στους δρόμους της πόλης. Μέσα από το βλέμμα 70 ταλαντούχων φωτογράφων, οι εικόνες μετατρέπονται σε μικρά πεζογραφήματα, γραμμένα με φως και σκιά. Κάθε κλικ αφηγείται μια ιστορία, μια άγνωστη ζωή, ένα συναίσθημα που αιωρείται στον αέρα και αποτελεί μια περιπλάνηση σε δρόμους γεμάτους αντιθέσεις. 
  Η έκθεση "Street Tales" αποτελεί μια ωδή στην καθημερινότητα και μια υπενθύμιση ότι η μαγεία κρύβεται στις μικρές στιγμές.
 
 Για την δημιουργία της έκθεσης, η ομάδα Greek Instagramers Events διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε θερμή ανταπόκριση από το πανελλαδικό φωτογραφικό κοινό. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 170 και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 2000!
 
 Οι επιμελητές της έκθεσης και δημιουργοί της ομάδας Greek Instagramers Events Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη δηλώνουν:
 «Είναι μεγάλη μας χαρά που η ομάδα μας συμμετέχει για 4η φορά στον αγαπημένο φωτογραφικό θεσμό της PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo. Είμαστε σίγουροι πως η έκθεση θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για τον κλάδο της φωτογραφίας και της τεχνολογίας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γεμάτη με καινοτόμες και δημιουργικές προτάσεις.
 
 Η έκθεση φωτογραφίας δρόμου “Street Tales” που θα παρουσιάσουμε φέτος στην Photovision, προσεγγίζει το θέμα από μια ιδιαίτερη προοπτική, προσκαλώντας το κοινό να εξερευνήσει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της πόλης, μέσα από δημιουργικές λήψεις, όπως τις απαθανάτισε ο φακός των 70 ταλαντούχων φωτογράφων που συμμετέχουν. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις "ιστορίες του δρόμου" και να ανακαλύψουμε τις μοναδικές εκφράσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. Καλούμε λοιπόν το κοινό να ενσωματώσει τον εαυτό του σε μια πολυδιάστατη αφήγηση της πόλης και να ανακαλύψει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε γωνία και στιγμή του δρόμου.
 
 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φωτογράφους που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας για την θερμή τους ανταπόκριση. Το καλλιτεχνικό επίπεδο των φωτογραφιών που λάβαμε ήταν πραγματικά πολύ υψηλό και το έργο της επιλογής των τελικών 70 φωτογραφιών που απαρτίζουν την έκθεση ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια σε όλους!»
 
 Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
ΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΛΛΗ, ΑΔΡΑΧΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΑΡΕΤΗ, ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΝΟΣ, ΓΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΒΕΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΛΥΒΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ, ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ-ΤΣΙΓΚΛΕΡ ΕΒΕΛΙΝ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΝΤΕΚΑ ΛΙΝΑ, ΜΠΕΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΖΙΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΕΝΝΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΝΝΑ, ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ ΛΥΒΙΑ, ΤΖΕΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΣΑΜΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΣΙΦΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ.
 
Φωτογραφία αφίσας: Πέτρος Τσιφάκης
Γραφιστικό αφίσας: Γιώργος Βέργαδος
Χορηγός έκθεσης: GRAPHICON - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ - Εταιρία Εκτυπώσεων και Γραφικών Τεχνών. Διεύθυνση: Μάγερ 15, Αθήνα, T:2103613992.
 
📷Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας Δρόμου “STREET TALES”

📍Πληροφορίες:
15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo

Photovision 2024

Ημερομηνία: 5-7 Απριλίου 2024
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Παρασκευή 5/4: 13.00 – 20.00
Σάββατο 6/4: 10.00 – 19.00
Κυριακή 7/4: 10.00 – 19.00
 
Είσοδος Ελεύθερη με ηλεκτρονική εγγραφή στο link: photovision.gr/online-registration/
 
 Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.
 
 Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:
Facebook: grevents.gr
Instagram: @gr_events
TikTok: @gr_events 
Twitter: @egrevents
YouTube: @gr_events

 

 -----------------------


📌Διαβάστε σχετικό άρθρο:

  Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συμμετέχω κι Εγώ με δική μου φωτογραφία σε αυτήν την ξεχωριστή Έκθεση Φωτογραφίας Δρόμου. Και φυσικά που παρουσιάζεται στον φωτογραφικό θεσμό της PHOTOVISION, που έχει τύχει να συμμετάσχω ακόμα δυο φορές.

 📍Το 2019 στην Ομαδική Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας: "Stories"

📍Και το 2022 στην Ομαδική Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας "Faces"

 

   📸Σύντομα σε ξεχωριστή ανάρτηση θα σας δείξω τη δική μου επιλεγμένη φωτογραφία και φυσικά θα σας διηγηθώ τη δική μου μικρή ιστορία της φωτογραφίας μου. Φυσικά ανυπομονώ να παρευρεθώ και να θαυμάσω από κοντά την έκθεση.


__________________
Διαβάστε επίσης:
__________________

►Διάφορα περασμένα "Προσεχώς"
►Δείτε διάφορες ΦωτοΕκθέσεις
►Διάφορα Photography Project των Greek Instagramers Events (gr_events works)

 

 

Μαρία Παρασκευοπούλου (mariaparask29_photography)

1 σχόλιο :

  1. Πόσα μπράβο και συγχαρητήρια να σου στείλω; Γιατί παλεύεις δημιουργικά κι αυτό είναι ένα θαύμα από μόνο του.. Βάλε και το δεδομένο φωτογραφικό σου ταλέντο.. όλα σούπερ! Καλή επιτυχία Μαράκι μου γλυκό! Την αγάπη μου 🧡😘🎁😻🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Copyright © ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ. Designed by OddThemes