ΠΡΟΣΕΧΩΣ! 📷Έκθεση φωτογραφίας: "#My_Greece: Villages" (part3)

Έκθεση Φωτογραφίας
#My_Greece: Villages
Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων

.
 
  Αγαπητοί φίλοι! Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" αποφάσισε να θέσει την έκθεση μας "#My_Greece: Villages" υπό την Αιγίδα της και την ενέταξε στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων που συντονίζει, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών μετά την Επανάσταση του 1821!
.
  Τα εγκαίνια της έκθεσης μας στην Αθήνα προγραμματίζονται για το πρώτο εξάμηνο του 2021, εφόσον οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν. Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ομώνυμο φωτογραφικό μας λεύκωμα από τις εκδόσεις BELL, που θα συνοδεύει την περιοδεία της στους προορισμούς που θα φιλοξενηθεί.
.
  Η έκθεση αποτελεί μια φωτογραφική περιπλάνηση στα γνωστά και άγνωστα χωριά της Ελλάδας, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται ο ξεχωριστός χαρακτήρας και η αληθινή ταυτότητα αυτού του τόπου. Παράδοση, πολιτισμός, εποχές, καθημερινότητα, ήθη, έθιμα, ιστορίες ανθρώπων εκτυλίσσονται στα μάτια του θεατή χαρίζοντας του ένα νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις και βαθιά συναισθήματα.
.
  Υποστηρικτές: ΑΝΕΚ Lines (@anek_lines), Ψηφιακό Τύπωμα (@marios_weinwurm), Εκδόσεις Bell (@bell_books), Wind (@wind_hellas)
.
  Έχουμε όμορφα πράγματα να περιμένουμε για το 2021 και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους μας! Θα σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι νεότερο. Μείνετε συντονισμένοι...
.
 Tags: #gr_events, #My_GreeceVillages #GREECE2021,
Greek Instagramers Events

 
 
  *Η έκθεση #My_Greece: Villages παρουσιάστηκε στην 35η Philoxenia, στην Θεσσαλονίκη, στις 08/11 με 10/11 το 2019, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Πάνω από 20.000 επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα χωριά της Ελλάδας μέσα από τις 270 φωτογραφίες της έκθεσης και να ανακαλύψουν μοναδικές εικόνες, όπως τις απαθανάτισαν οι 270 φωτογράφοι που συμμετείχαν. Την έκθεση επισκέφθηκαν ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, εκπρόσωποι του ΕΟΤ, Δήμοι, Περιφέρειες και παράγοντες τουρισμού οι οποίοι έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για τις σπάνιες αυτές εικόνες που παρουσιάζουν μια σχεδόν ανεξερεύνητη πλευρά της Ελλάδας
 
📌Διαβάστε σχετικά άρθρα:
Φωτογραφικό λεύκωμα "my_greece: villages"
 
  Όπως ήδη σας είχα ενημερώσει στην πρώτη part1 ενημερωτική ανάρτηση, είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα κι Εγώ με μια δική μου φωτογραφία σε αυτό το φωτογραφικό project και είμαι ανάμεσα σε 270 αξιόλογους Φωτογράφους. Περιμένω με πολύ ενθουσιασμό την έκθεση και το λεύκωμα και να ξανά συναντηθούμε όλη η παρέα για να δημιουργήσουμε καινούργια project. 


_________________
Διαβάστε επίσης:
_________________

►Διάφορα περασμένα "Προσεχώς"
Διάφορα Photography Project των Greek Instagramers Events (gr_events works)
 
 

3 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Copyright © ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ. Designed by OddThemes