Κυκλοφόρησε: 📷Φωτογραφικό λεύκωμα "my_greece: villages (part4)

Φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages
 

 Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων 

 Όμορφα χωριά, μαγευτικά τοπία, αυθεντικές φυσιογνωμίες, έθιμα, παραδόσεις, φιλοξενία...

 Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις εικόνες μιας άλλης εποχής που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.

 Αυτή είναι η ελληνική επαρχία μέσα από το βλέμμα ταλαντούχων φωτογράφων.

 270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – 270 χωριά – μία χώρα

Η Ελλάδα μας. Τα χωριά μας. Οι αναμνήσεις μας.

  Με μεγάλη χαρά η ομάδα Greek Instagramers Events και οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο φωτογραφικό λεύκωμα "#my_greece: villages" με 270 εικόνες από τα χωριά της Ελλάδας. Το λεύκωμα προέκυψε από τον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών δράσεων της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019 και συνοδεύει την *ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας που θα εγκαινιαστεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο.
 
  *Η έκθεση #My_Greece: Villages παρουσιάστηκε στην 35η Philoxenia, στην Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2019, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού.
 
 *Η έκθεση “#My_Greece: Villages” θα παρουσιαστεί στην Αθήνα το διάστημα 2-17 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, στην αίθουσα ATRIUM, υπό την αιγίδα της επιτροπής "Ελλάδα 2021". Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 2/10/2021.

  Διακόσιοι εβδομήντα (270) ταλαντούχοι φωτογράφοι μάς καλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ελληνική επαρχία που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου. Τα υπέροχα τοπία, οι χωριάτικες αρχιτεκτονικές, οι όμορφες γειτονιές, οι παραδόσεις, τα έθιμα, η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, οι εποχές, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας κάθε περιοχής, οι ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας –όλες συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα: #my_greece: villages.
 
  Αξίζει να σημειωθεί πως το #my_greece: villages αποτελεί τη συνέχεια του φωτογραφικού λευκώματος #my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» των Public Book Awards 2018.

  Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Ένωση Μαζί για το Παιδί».
 
  Tο λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω Internet στην σελίδα: harlenic.gr.
 
---------------------
  • Σχεδιασμός εξωφύλλου: @natassa_lantzaki
  • Φωτογραφία εξωφύλλου: @vickylazoga
Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας:
  • ANEK LINES 
  • WIND
  • Ψηφιακό Τύπωμα
  •  hashtag: #my_greecevillages, #gr_events, #bell_books
 ---------------------
 
  Όπως σας είχα ενημερώσει και στα παρακάτω άρθρα μου για το εν λόγω project, είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή μου στο Λεύκωμα, και στην έκθεση. Όμως πολύ περισσότερο είμαι χαρούμενη γιατί αυτό που αγαπώ να κάνω, δηλαδή να Φωτογραφίζω τις δικές μου Συλλεκτικές Στιγμές με τον δικό μου τρόπο, βρίσκει εκτός από ανταπόκριση, βρίσκει παρέα στον μοναχικό δρόμο της ζωής μου. Και για μένα προσωπικά σαν Άνθρωπο πρώτα κι ύστερα σαν δημιουργό μετράει περισσότερο.

  Σε επόμενα άρθρα μου, μόλις πάρω στα χέρια μου το λεύκωμα, θα σας δείξω τη δική μου 📸συμμετοχή, θα σας εξιστορήσω την μικρή ιστορία πριν γίνει το κλικ και θα τα πούμε περισσότερο.😉

 
 Το λεύκωμα Κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή 23/07/2021 από τις
Εκδόσεις BELL
και θα το βρείτε σε αυτό το λίνκ. Θα είναι τιμή μας να το αγκαλιάσετε. 

•Σελίδες: 192
•Ημερομηνία Έκδοσης: 7/2021 

 
 
  _________________
Διαβάστε επίσης:
_________________

Διάφορα Photography Project των Greek Instagramers Events (gr_events works)
 
 
 

1 σχόλιο :

  1. Από ότι βλέπω Μαρία μου, αισθητικά είναι υπέροχο έτσι; Έχει γίνει άριστη δουλειά. Φυσικά και θέλω να καμαρώσω τη δική σου συμμετοχή καλή μου φίλη και περιμένω να μας δώσεις στοιχεία.
    Μπράβο κοπέλα μου για κάθε σου δημιουργία και συμμετοχή.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Copyright © ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ. Designed by OddThemes