ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ! “#My_Greece: Villages”: 📷Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τους Greek Instagramers Events (part1)

Διαγωνισμός Φωτογραφίας “#My_Greece: Villages”
Photo: Sofia Fasaki


Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας
#My_Greece: Villages
Διοργάνωση: Greek Instagramers Events
Υποστηρικτές: Εκδόσεις Bell, ΑΝΕΚ Lines, Ψηφιακό Τύπωμα
Προθεσμία υποβολής 8/9/2019
.
   Αγαπητοί μας φίλοι.
  Η ομάδα μας κλείνει 6 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και μοναδικές φωτογραφικές εμπειρίες. Με αφορμή την επέτειο αυτή διοργανώνει το φωτογραφικό Project #My_Greece: Villages, ένα έργο με στόχο τη φωτογραφική ανάδειξη της επαρχίας της χώρας μας. Το Project θα αποτελείται από έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί την σαιζόν 2019 - 2020 σε σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας και το εξωτερικό και θα συνοδεύεται από έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων Bell.
.

Στο πλαίσιο του Project #My_Greece: Villages, διοργανώνουμε ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλούμε φωτογράφους κάθε επιπέδου να στείλουν φωτογραφίες με θέμα τα χωριά της Ελλάδας με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 8/9/2019.
.
Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν
Οδηγίες, προϋποθέσεις και όροι συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ!
.
   To Project #My_Greece: Villages έχει στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας. Εκτός από τα αξιοθέατα, θα εστιάζει έντονα στον ανθρώπινο παράγοντα και θα αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στιγμές της καθημερινότητας καλώντας τον θεατή να γνωρίσει την επαρχία της χώρας μας από μια διαφορετική προοπτική.


#my_greece: Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων

  Το Project αποτελεί την συνέχεια του πετυχημένου #My_Greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων, το οποίο κατάφερε να προβάλει για 2 συνεχόμενα χρόνια τις ομορφιές της χώρας μας σε εγχώριο και διεθνές κοινό. Η έκθεση παρουσιάστηκε σε Αθήνα, Χανιά, Τρίκαλα, Ναύπακτο, 33η & 34η Philoxenia, Athens International Tourism Expo 2018, 18ο Technopolis Jazz Festival και φιλοξενείται μόνιμα στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος της ANEK Lines. Το λεύκωμα διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» στα Public Book Awards 2018.
.
Hashtags: #My_GreeceVillages, #gr_events, #bell_books, #anek_lines

mariaparask29_photography

*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλες οι αναρτήσεις, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography & του προσωπικού μου blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2018-2019 - by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 Σχόλια

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! Αν γίνεται ΜΗΝ γράφετε με greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.
*Privacy Policy and GDPR!
Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό post πάνω στο αντίστοιχο menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

MY INSTAGRAM PORTFOLIO (@mariaparask29)