ΠΡΟΣΕΧΩΣ! Photography Project: My_AthensTrigono Photowalk by Greek Instagramers Events (+update)

My_AthensTrigono Photowalk by Greek Instagramers Events


PHOTOGRAPHY PROJECT
#My_AthensTrigono
Φωτογραφικός Περίπατος & Έκθεση Φωτογραφίας
Α' ΜΕΡΟΣ: PHOTOWALK
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/4, Ώρα 11:30
Εκκίνηση: Ναός Αγιάς Ειρήνης (οδός Αιόλου 36), Αθήνα
Ελεύθερη Συμμετοχή

   Αγαπητοί μας φίλοι.
Το Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων υποδέχεται την ομάδα μας Greek Instagramers Events και μας καλεί σε μια ξεχωριστή περιπλάνηση στο πιο παραδοσιακό εμπορικό κομμάτι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Ελάτε να φωτογραφίσουμε παρέα και να απαθανατίσουμε την περιοχή που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας όπου κάθε δρόμος και γωνιά αποτελεί κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της πόλης, ανάμεσα σε σημαντικά κτίρια και μνημεία.


   Οι φωτογραφίες που θα προκύψουν από τον φωτογραφικό μας περίπατο θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό φωτογραφίας με στόχο να δημιουργηθεί μια υπαίθρια έκθεση στην καρδιά του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

   Όλη η περιοχή αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε φωτογράφο. Δρόμοι, άνθρωποι, πλατείες, μαγαζιά, καφετέριες, πεζόδρομοι, καλλιτεχνικό γκράφιτι, έμποροι θα αποτελέσουν τέλειο φωτογραφικό θέμα για όλους μας.



Όροι Συμμετοχής:
-Η συμμετοχή στον φωτογραφικό περίπατο, τον διαγωνισμό φωτογραφίας και την έκθεση είναι δωρεάν.

-Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε εξοπλισμό διαθέτουμε (κινητό, tablet, φωτογραφική μηχανή)

-Προτείνουμε χρήση άνετων υποδημάτων.

-Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή από πριν.



  Το Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων, υλοποιείται με τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Αθήνας) και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)


Event Hashtags: #My_AthensTrigono, #Gr_events, #athenstrigono, #cityofathens, #trigonofirst
My_AthensTrigono Photowalk by Greek Instagramers Events



UPDATE: Δευτέρα 15/04/2019


  Μετά την επιτυχημένη Φωτοεξόρμηση που έκανε όλο το team των Instagramers (και ανάμεσα στους 120 περίπου Φωτογράφους κι Εγώ) σε όλο το Τρίγωνο της Αθήνας το περασμένο Σάββατο, σειρά έχει ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας όπου θα επιλεχθούν οι καλύτερες Φωτογραφίες για να δημιουργηθεί μια έκθεση Φωτογραφίας. 
   Διαβάστε παρακάτω όλη την επίσημη ανακοίνωση.
_____________ 
Διαγωνισμός Φωτογραφίας #My_AthensTrigono
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
#My_AthensTrigono
Προθεσμία υποβολής 17/4 (ώρα 23:59)

   Αγαπητοί μας φίλοι. Σήμερα πραγματοποιήθηκε το Α' Μέρος του Photography Project #My_AthensTrigono. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη συμμετοχή και την παρουσία σας στον φωτογραφικό μας περίπατο στο Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων. Χαιρόμαστε πολύ που συναντήσαμε ξανά παλιούς φίλους και γνωρίσαμε πολλούς νέους.

   Σε συνέχεια του Photography Project #My_AthensTrigono η ομάδα μας σε συνεργασία με το Τρίγωνο του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας. Οι νικητές θα συμμετέχουν επώνυμα σε έκθεση φωτογραφίας που θα στολίσει την πρόσοψη ενός παλιού κτιρίου στην πλατεία Αγιάς Ειρήνης.

   Θέμα: Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στο Τρίγωνο του Δήμου Αθηναίων.

    Προδιαγραφές: Αναλογία 6:4 ή 4:6, μέγεθος αρχείου τουλάχιστον 2ΜΒ, (η μεγαλύτερη πλευρά τουλάχιστον 4000px). Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία φωτεινότητας, κοντράστ, η μετατροπή φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, η κατάτμηση (crop) της πρωτότυπης και οι επεμβάσεις που βελτιώνουν την αισθητική της φωτογραφίας. Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), ο μερικός αποχρωματισμός (splash), η προσθήκη ψηφιακής κορνίζας και υπογραφής (watermark).
    Αν κάποια φωτογραφία εστιάζει σε πρόσωπο θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη άδεια χρήσης της για έκθεση από το πρόσωπο που απεικονίζεται σε αυτήν.

   Τρόπος Συμμετοχής: Αποστολή έως 10 φωτογραφίες στο email: egrevents@gmail.com
   Θέμα email: #My_AthensTrigono
Αναφέρετε ονομ/μο με Κεφαλαία Ελληνικά και nickname του προφίλ σας σε Instagram (εφόσον έχετε) και ότι συμφωνείτε η/οι φωτογραφίες σας να εκτυπωθούν και να παρουσιαστούν επώνυμα σε δημόσια έκθεση στο κέντρο της Αθήνας. Προτιμήστε την υπηρεσία wetransfer για την αποστολή των φωτογραφιών ώστε να ενημερωθείτε για την παραλαβή τους από μας.

   Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει οι φωτογραφίες σας να είναι εντός προδιαγραφών και να ακολουθείτε την ομάδα μας στο Instagram ή στο Facebook. Θα επιλεχθούν φωτογραφίες με δημιουργική προσέγγιση του θέματος, με στόχο μια εντυπωσιακή έκθεση που θα θαυμάζουν όλοι οι περαστικοί από το πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας!


  Σύντομα θα σας πω νεότερα... και είτε επιλεχθεί είτε όχι και δική μου φωτογραφία, σίγουρα να περιμένετε να σας δείξω σε σχετικό post μερικά από τα δικά μου 📸 κλικ από την καθημερινότητα στο Τρίγωνο του Δήμου Αθηναίων, μέσα από την δική μου ματιά.  



_____________



mariaparask29_photography
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλες οι αναρτήσεις, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography & του προσωπικού μου blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2018-2019 - by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Ωωωωωω τι εξαίρετη πρόσκληση είναι αυτή; τι όμορφο δρώμενο Μαρία!
    Πεδίο που προβλέπω να μαγεύεις κορίτσι μου! Περιμένω τη συμμετοχή σου και τις μαγικές σου εικόνες. Καλή έμπνευση να ευχηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, ήταν πραγματικά μια Φωτοεξόρμηση που απόλαυσα όχι μόνο για τα φωτογφραφικά μου κλικ (που θα δείτε σύντομα) αλλά και για την επικοινωνία με τους ανθρώπους εκεί, με την παρέα και την χαρά όλης αυτής της ωραίας βόλτας.

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Copyright © ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ. Designed by OddThemes