Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography


   Με γνωρίζετε ήδη μέσα από το Προσωπικό μου Diary blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ με την ιδιότητά μου ως blogger αλλά και ως Γραφιάς όπως με αποκαλώ τα τελευταία 8+2 χρόνια και με ακολουθείτε, με στηρίζετε και μοιραζόμαστε παρέα όλα όσα αγαπώ.

   Ήρθε η ώρα λοιπόν να με γνωρίσετε καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα (μικρές γεύσεις σας δίνω καθημερινά μέσα από το Instagram) και ως wannabe Φωτογράφος μιας και η Φωτογραφία είναι ένα χόμπι που αγαπώ εξίσου το ίδιο με την ΣυγΓραφή.

    Ο νέος μου προσωπικός χώρος (blog) φέρει το όνομα "Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography" και η θεματολογία του έχει να κάνει με την ασχολία μου την Φωτογραφία. Επειδή όμως είμαι τέρμα ερωτευμένη με την ΣυγΓραφή και δεν πρόκειται αυτή να φύγει από μέσα μου και από πάνω μου ούτε στην Φωτογραφία, εννοείται και ο χώρος αυτός είναι
βασισμένος αλλά και η συνέχεια και το άλλο μισό του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ αλλά και της fb σελίδας μου Συλλέγω Στιγμές blog by Μαρία Παρασκευοπούλου, και το ένα θα συμπληρώνει άνετα το άλλο. Γι' αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επέλεξα το ΦωτοBlog μου να βγει στον αέρα σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, μια σημαντική ημερομηνία (εκτός ότι είναι μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου😉) μιας και είναι τα γενέθλια του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ που φέτος κλείνει τα 8 του χρόνια.
   Περισσότερα για τα γενέθλια αυτά θα σας πω σύντομα σε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό μου blog.

ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές


  Σε αυτό τον προσωπικό Φωτογραφικό μου χώρο θα δείτε πολύ όμορφα, εννοείται πάντοτε Συλλεκτικά, πράγματα, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο, ατομικές αλλά και ομαδικές φωτογραφήσεις και εκθέσεις, ατομικά αλλά και ομαδικά project και συνεργασίες αλλά και μικρές ιστορίες που κάθε φωτογραφία μου γεννά. Και γενικά θα μοιραστώ μαζί σας ό,τι παρατηρώ, ό,τι με γοητεύει, ό,τι με γεμίζει δημιουργικά, ό,τι φωτογραφίζω, απαθανατίζω και Συλλέγω σαν μια μοναδική στιγμή στον χρόνο.


mariaparask29_photograhy


   Θα είναι μεγάλη μου χαρά όπως με ακολουθείτε και με στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη, συμπάθεια, θαυμασμό, εκτίμηση και αλήθεια, να με ακολουθήσετε και να στηρίξετε και αυτό μου το βήμα με την Φωτογραφία. Το κάνετε ήδη καθημερινά! Το βλέπω, το νιώθω! Και μέσα από αυτό το blog θα δούμε, θα νιώσουμε, θα κάνουμε και θα δημιουργήσουμε παρέα ακόμα περισσότερα δημιουργικά πράγματα πάνω στην Τέχνη της Φωτογραφίας.


 Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο ΦωτοΒιογραφικό μου, θα δείτε στην πορεία με της αναρτήσεις, το υλικό, την Gallery, τα Workshop, τα Project κ.α. αλλά και όσα σιγά σιγά ετοιμάζω.😉


 
 Ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ που ακολουθείτε τις Συλλεκτικές αλλά και Φωτογραφικές Στιγμές μου!  
mariaparask29_photograhy
📷«Από όλα τα μέσα έκφρασης, η φωτογραφία είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο»
Ανρί Καρτιέ-Μπρεσόν, 1908-2004,
Γάλλος φωτογράφος*Η ανάρτηση αυτή και κάθε ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29-photography και του προσωπικού μου blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα! Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*